marți, 1 ianuarie 2013

piscoturi cu ciocolata si fistic

   
Ingrediente:

  • 2.5 cani faina
  • 1 cana unt la temperatura camerei
  • 2 oua mari
  • 2/3 cana zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 200g ciocolata taiat in bucatele
  • 100g fistic(poate fi inlocuit cu nuci sau alune)
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • esenta vanile
  • 1 lingurita rasa sare

 
Se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea.Untul se bate cu zaharul apoi se incorporeaza ouale pe rand si se toarna peste faina si se framanta cu mixerul pana se formeaza un aluat omogen. Se adauga fulgii de ovaz, ciocolata si fisticul.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza bilute de aluat, de marime eagala care se turtesc putin cu degetele.Distanta dintre ele trebuie sa fie cam de 2 cm.Se coc la foc mic timp de 15-20' in cuptorul incins in prealabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails