luni, 26 aprilie 2010

Pannacotta


Ingrediente:
  • 400 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 7 g gelatina
Se pune pe foc laptele, zaharul si frisca si se fierb 10'.

Gelatina se inmoaie in putina apa rece, apoi se adauga cateva linguri din compozitia fierbinte si se agita pana se dizolva complet gelatina.Se toarna peste fiertura dupa ce s-a oprit focul.Se lasa compozitia sa se raceasca, apoi se toarna in boluri sau cescute umezite.Se lasa la frigider mai multe ore , pana se intareste.
Inainte de servire se inmoaie bolurile in apa fiebinte, ca sa se desprinda de pe vas, si se rastoarna pe farfurie.
Se servesc alaturi de ciocolata si fructe.

Sau cu sirop din dulceata si fructe.

 Sau pur si simplu cu dulceata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails