Ingrediente:
- 6 aripi de pui
- 6-7 ardei copti (eu am avut la congelator)
- 1 conserva de ciuperci
- 2-3 cepe
- 1-2 morcovi
- 500 ml suc de rosii
- sare, delikat
Se prajesc aripioarele si se scot pe o farfurie.
Ceapa taiata fideluta si morcovul taiat rondele se prajesc intr-o craticioara in care s-a pus putin din uleiul in care s-au prajit aripile.Cand ceapa devine sticloasa se pun si ciupercile.
Se calescla foc mic, acoperite cu capac.Dupa ce scade apa din ciuperci se pune ardeiul rupt fasiute.
Se lasa la calit 5-10' apoi se pune sucul de rosii
Dupa ce da in clocot se pun aripioarele si sarea
Se mai lasa pe foc 10-15'.
Am incercat de curand tocanita de aripioare cu ardei copt si vreau sa spun ca este deliocioasa.MERITA SA O INCERCATI!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere