miercuri, 28 aprilie 2010

Tocanita de aripioare cu ardei copti


Ingrediente:
  • 6 aripi de pui
  • 6-7 ardei copti (eu am avut la congelator)
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 1-2 morcovi
  • 500 ml suc de rosii
  • sare, delikat

Se prajesc aripioarele si se scot pe o farfurie.

Ceapa taiata fideluta si morcovul taiat rondele se prajesc intr-o craticioara in care s-a pus putin din uleiul in care s-au prajit aripile.Cand ceapa devine sticloasa se pun si ciupercile.

Se calescla foc mic, acoperite cu capac.Dupa ce scade apa din ciuperci se pune ardeiul rupt fasiute.

Se lasa la calit 5-10' apoi se pune sucul de rosii

Dupa ce da in clocot se pun aripioarele si sarea
Se mai lasa pe foc 10-15'.

Un comentariu:

  1. Am incercat de curand tocanita de aripioare cu ardei copt si vreau sa spun ca este deliocioasa.MERITA SA O INCERCATI!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails