Pentru aluat:
- 1/3 pahar ulei de masline
- 1 cana lapte caldut
- 1 praf de sare
- 25 g drojdie
- 1/2 lingurita zahar
- faina cat cuprinde
Sosul:
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingurita pasta de tomate
- 1 pahar suc de rosii
- sare
- oregano
- busuioc
Pentru toping am folosit:
- 150 g cascaval
- 100 g sunca presata
- 50 g salam
- 3 ciuperci proaspete
- 1 ardei
Se intinde aluatul cu sucitorul (se unge cu ulei masa si sucitorul) si se aseaza intr-o tava mare (sau in 2 mai mici).Grosimea acestuiia trebuie sa fie de aproximativ 6-7 mm.Se unge cu suc de rosii si se presara o parte din cascaval.
Se aseaza celelalte ingrediente.
Se presara deasupra restul de cascaval.
Se coace in cuptorul bine incins la foc mic.Este coapta atunci cand partea de jos a blatului capata o culoare aurie.
arata divin
RăspundețiȘtergere