Ingrediente blat:
- 1/2 cana albusuri
- 1/2 cana zahar pudra
- 1/2 cana faina
- 3 linguri ulei
- 2 linguri mac
- esenta vanilie
Se coace in cuptorul bine incins, la foc economic pana se rumeneste usor.Se testeaza daca este copt cu scobitoarea.
Cat blatul este cald se ruleaza cu ajutorul unui servet umed si se lasa asa pana la umplere cu crema.
Ingrediente pentru crerma:
- 125 ml lapte
- 2 linguri faina
- 3 linguri zahar
- 1.5 linguri cacao
- 100 g unt
Untul se topeste partial si se mixeaza pana se formeaza o spuma.Se incorporeaza in unt, putin cate putin amestecul rece de lapte cu faina.Se adauga cacaoa si se mixeaza bine.
Se desface rulada, se umple cu crema si se ruleaza la loc.
Ingrediente pentru glazura:
- 1/2 ciocolata neagra
- 2 linguri frisca lichida
- 25 g unt
- nuca de cocos
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu