Ingrediente:
- un ciolan afumat de porc
- 2 cani de fasole boabe
- 2 morcovi
- 1/4 telia
- 1/2 pastarnac
- 1 ardei
- 4 cepe
- pasta de tomate
- boia de ardei
- 1 frunza de dafin
- patrunjel
- marar
Cand apa incepe sa fiarba se pun legumele tocate (2 cepe,ardeiul) , radacinoasele date prin razatoare si foaie de dafin.
Celelalte 2 cepe se toca solzisori si se pun la calit in ulei.
Cand ceapa devine sticloasa se adauga o lingurita de boia
si apoi 1-2 linguri de pasta de tomate.
Se adauga prajeala peste fasolea fiarta si se mai lasa 5'. Verdeata se adauga la 10' dupa ce mancarea este gata. Se serveste cu muraturi (varza, castraveciori, gogosari,etc)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu