marți, 20 aprilie 2010

Paste carbonara


Imbrediente pentru 2 portii:
  • 200 g spaghete
  • 150-200 g afumatura (pastrama /muschi /file de somon etc)
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • piper
  • nucsoara (un virt de cutit)
  • sare
  • ulei de masline
Se fierb pastele respectand indicatiile de pe pachet. Se taie afumatura si se caleste in uleiul de masline.Pastele fierte si scurse se adauga peste pastrama si se mai calesc putin impreuna.


Oule se bat si se incorporeaza in smantana.Pentru a iesi un sos mai fin se pun doar galbenusurile.Eu le-am pus cu totul pentru ca asa ii place copilului.Se aduga peste sos condimentele:sare, pipe si nucsoara.

Se toarna sosul peste spahete si se mai lasa pe foc (pana se coaguleaza) amestecandu-se contunu.

2 comentarii:

  1. Am venit dupa...titlul blogului.
    Am o nepoata Simona! Hi,hi,hi...dar ea e in Bucuresti.
    Mi-a placut la tine ...ai prezentarea frumoasa...ma ia foamea imediat!
    Felicitari!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Multumesc Evelina.Este primul comentariu si este unul incurajator.

    RăspundeţiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails