marți, 6 aprilie 2010

Fursecuri vesele de primavara


Ingrediente:
  • 250 g margarina
  • 300 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 3 linguri lapte
  • arome
  • faina cat cuprinde
Se mixeaza margarina cu zaharul si apoi se amesteca ce galbenusurile, bicarbonatul stins in lapte aromele si faina.

Aluatul obtinut se tine 2 ore la frigider.


Se intind foi de 3-5 mm grosime si se decupeaza figurine cu ajutorul unor forme.


Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc 20' in cuptorul bine incins.Nu trebuie sa se rumeneasca.
Decor:
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata alba
  • zahar pudra
  • bomboane pentru decor colorate si de ciocolata
  • 1 plic zahar vanilinat
Se topeste una din ciocolate si se amesteca cu 1 lingura de ulei. Se ung biscuitii cu ajutorul unei lingurite.Bombonele se presara imediat,pana nu se intareste ciocolata.
Glazura din zahar: se amesteca intr-o farfurie o lingura de apa cu 1 plic de zahar vanilinat si zahar pudra pana se obtine o pasta cu care se vor unge biscuitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails