Imbrediente pentru 2 portii:
- 200 g spaghete
- 150-200 g afumatura (pastrama /muschi /file de somon etc)
- 200 ml smantana
- 2 oua
- piper
- nucsoara (un virt de cutit)
- sare
- ulei de masline
Oule se bat si se incorporeaza in smantana.Pentru a iesi un sos mai fin se pun doar galbenusurile.Eu le-am pus cu totul pentru ca asa ii place copilului.Se aduga peste sos condimentele:sare, pipe si nucsoara.
Se toarna sosul peste spahete si se mai lasa pe foc (pana se coaguleaza) amestecandu-se contunu.
Am venit dupa...titlul blogului.
RăspundețiȘtergereAm o nepoata Simona! Hi,hi,hi...dar ea e in Bucuresti.
Mi-a placut la tine ...ai prezentarea frumoasa...ma ia foamea imediat!
Felicitari!
Multumesc Evelina.Este primul comentariu si este unul incurajator.
RăspundețiȘtergere